Не бути рабом тенденції, якщо вони заважають хорошої їжі' | коментарі


Опубликованно 11.01.2018 15:24

Не бути рабом тенденції, якщо вони заважають хорошої їжі' | коментарі

Дуже важливий урок життя: бувають часи і місця, коли це нерозумно бути занадто дружні бармени. А саме, прямо перед ви збираєтеся піти з'їсти великий їжі з друзями. Якщо ти занадто добрий до бармена, ви отримаєте безкоштовний постріли поверх напою у вас вже було, а потім що робити – не пити?

Пройшло 20 хвилин, ви сидите в ресторані, і шум від пострілу потрапила, і твої друзі наполягають на кілька пляшок вина, щоб піти з багато страви вони замовляли. І хто ти такий, щоб сказати "ні"?

Зізнаюся, що я не пам'ятаю нічого конкретного про страви, які слідували тільки, що було багато і він був дуже багатий. Мені здавалося, що я дивлюся виконав концерт дико талановитий піаніст, але з трьома додатковими сюрприз рухів, і на біс після Encore у відповідь на овації я не чула. Так як спектакль йшов на, tipsiness плавно перетік в пиятику і сито поступився опудала. Після неодноразово піднімаючи білий прапор, я нарешті вийшов у ніч, вдихаючи глибокий вдих до болю переповнений. Як я хрустів жменю антацидів перед сном, я подумала: "Кальвін Триллинов б вам дуже смішно." 'Їжа не тільки про те, що ми вкладаємо в наші роти' | коментарі Детальніше

Триллинов написав понад 30 книг, у своєї 50-річної кар'єри, починаючи від романів до політичних віршах для журналістики. Але мої улюблені твори його три книги гумористичних нарисів на їжу з 1970-х і 1980-х років: американський смажений; Аліса, Давай поїмо, та третьої порції.

В їжі пишу, Триллинов експонати вид нав'язливого поведінки будь-якого гурмана визнають, але набагато більш високу потужність. В одній історії він купує і їсть пікніків на літак з ікри, фаршировані холодна теляча грудинка, паштет і праліне чізкейк (серед інших страв) запити Пюлиньи-Монраше (посунься, М&s поїзд пікніки). Іншого разу він замовляє страви з навколо нас, в тому числі барбекю з Канзас-Сіті і тамалес з Нью-Мексико, повітряним транспортом на вечірку, щоб показати своїм новим друзям-Йорка, що вони втрачають. Ця одержимість не завжди призводять до чудово – в одному оповіданні він тягне свою дружину Еліс в штаті Вермонт на стіл вечерю з дичини, який виявляється підноси, повні незрозумілих шматків м'яса відрізняються тільки кольором зубочистки.

Це тому, що Триллинов любить їжу так сильно, що він боїться проколу претензійному порядку. На поїздку в Англію він засуджує формальне ресторанів, які вирішили", що спосіб приготування вишуканої їжі було щось з чимось ... потім, щоб приховати місце злочину з важким, лавоподібні соусом". Він відноситься до цих bastardisations кращі хіти Ескоф'є як "речі-речі з важкою", і ресторани, які служать їм як "гостьовий будинок де ла Каса". Але Триллинов не Сноб навпаки – він цінує барабулька суп у французькому бістро в Лондоні так само, як смажена курка по-Південному або Канзас-Сіті барбекю. Кожен прийом їжі щось сподобалося, будь то висока кухня або хот-доги ви купите у вуличного кошик. Тут можна взяти величезне задоволення від їжі, але й не кланятися тенденції або снобізм.

Його смачно абсурду поширюється на його мові – він є майстром яскраве порівняння. Він описує свої гастрономічні непредприимчивых дочка, яка обожнює смажений голуб, як "офіцер по іпотеці, хто, будучи тверезим і обережним у всіх інших відносинах, що не бачить нічого особливого в тому, що практикує вуду другий четвер".

Він також винаходить всі поняття, або, принаймні імена їх – я, звичайно, винен з посиланням Аліси законом компенсаційних грошових потоків, яка говорить, що якщо ви мали намір витрачати гроші на щось дороге, але не в кінці, що грошей зараз надприбутки, які можуть – ні, повинні бути витрачені на щось інше.

Для всіх його гумор, Триллинов має багато уроків для гурманів. Важливо, щоб баланс зацикленості з самосвідомістю. Не бути рабом тенденції, коли вони встають на шляху хорошою їжею. Деякі речі, які можуть добре звучати в принципі, насправді виявляється жахливим, і навпаки. І я б збрехав, якби я сказав, що я не проводжу свята планування їжі шлях Триллинов, коли він відправляється на Мартініку з дружиною, як генерал організовує кампанію. Необхідно максимально використовувати можливості, щоб добре харчуватися, в кінці кінців.

Ну, а якщо ви витратили останні пункти кипить над витратою мій п'яний вечерю, я можу запевнити вас, що, принаймні, я була у свідомості весь час. У мене є друг, який пішов на Звану вечерю, тільки щоб напитися заздалегідь, що він заснув у туалеті ресторану. Сара Чемберлен-це соціальний історик і письменник харчовими продуктами, що базується в Окленді, штат Каліфорнія; @s.я.Чемберлен



Категория: Здоровый образ жизни