'У мене немає багатьох гаджетів – я навіть не впевнена, що у мене є блендер': Стіві Парле


Опубликованно 13.01.2018 05:12

'У мене немає багатьох гаджетів – я навіть не впевнена, що у мене є блендер': Стіві Парле

Близько двох років тому ми виїхали зі східного Лондона в Кент. Ми хотіли щось цікаво і весело, і більше простору для наших дітей. І ми знайшли цей будинок – це досить незвично. У акр землі на території природного заповідника, вона є малотравматичной і екологічно чистих. Запчастини на нього дуже старий, як раніше були будинком парк рейнджера. У нас є безліч сонячних панелей, і піднімає воду з землі, значить, будинок-решітки. І всередині ретельно пов'язаний із зовнішнім, з дверима на вулицю з кожної кімнати, досить багато. Дуже приємно бути в лісі.

Є велика відкритого планування, яка включає в себе кухню, їдальню і вітальню. Великий чорний камінь, плитка на підлозі, з барвистими килим ми купили на ринку в Марокко, і дуже високі стелі з дерев'яними балками, пофарбований в сірий колір. Стіни в основному білі у всьому будинку, хоча ми як бризки яскравого кольору – всі двері жовті, а одна з кімнат поруч з кухнею-світла, яскраво-синій. Ось де наші дві собаки спали – собака-шукач, під назвою Отто, і це ірландський Вовкодав, Моллі. Вона така мила і ніжна. І великий ... я дуже високий, тому добре мати собаку в масштабі ...

У мене немає багато гаджетів – я навіть не впевнена, що у мене є блендер. У нас є дров'яна піч і газова плита. Я люблю прості речі: маточка і мінометів і машинах макарони. Я тільки що відкрив ресторан пасти, і я роблю велике розвиток вдома. Так що у мене дві машини макаронних виробів прямо зараз – простий, прямолінійний один праворуч від грубки, і цей штрангпресс поруч зі мною. З останніми, замість того, щоб згортати і складати, ви робите макарони з манною кашею, повертаючи ручку і штовхаючи його через бронзову померти. Це як ви робите спагеті або лінгвіні. Я поєднуючи британського зерна з традиційної італійської манку, для додаткового смаку. Мені подобається паста, дуже смачна, не гідний – щось з трохи більше. Це був захоплюючий процес. Я люблю експерименти, особливо якщо я можу зробити це вдома. Недоліком є те, що там нікого немає, щоб мити посуд.

Моя мама-лікар, але вона робить багато посуду. Що білий фаянс цибулю і баночка часник-одна вона. Вона також зробила заквашувати черепок я використовую багато – я роблю всякі там. Я думаю, що кожен повинен робити, це так смачно і корисно і дешево.

Ми вирощуємо власні овочі – ми тільки що закінчили всі помідори, а у мене капуста і брокколі йде, але я поклав їх в трохи пізно, тому ми не можемо бути успішними. У нас також є шість яблунь. А у нас свині і всякі рідкісні породи курей. Мені дуже подобається Попурі з кольорових яєць. Вони бродять навколо, дійсно відмінна дієта багів і всякі

Море слабкі короткі Ливарний робить відмінні каструльки. Вони трохи ржаві, але все це мені подобається. Насправді, я думаю, що це досить хороший спосіб отримати залізо у вашій дієті. Чорний з кришкою є блискучим для повільного приготування. Просто Чак в свинячої лопатки з оцтом і зеленню, запікати в духовці і ігнорувати його протягом дня. У мене досить багато Le Creuset каструлі теж, що я успадкував. Неймовірного якості. Мені подобається, що ви купуєте їх, знаючи, що ваші діти будуть мати їх.

Це дійсно добре мати перець завод. Якщо ви регулярно підбирають перець і тримати рослину в приміщенні, він буде жити протягом декількох років. Я одержимий з Чилі. І я люблю зростаючих речей. Я думаю, що дуже важливо для кухаря: ви знаходитесь в сезон, це дає вам розуміння обсягу робіт, який йде на їжу, і це робить вас менш схильні що-небудь відходів.

Я теж виросла жоржини. І що повітря рослина справа йде вже деякий час. Я просто замочити її у воді кожні пару тижнів. Здається, дуже щасливий. Стіві Парле-шеф-кухар, Автор куховарської книги і ресторатора за Док-кухня, Rotorino, palatino Римі, ремесло Лондон і є партнером у сардини. Його новий ресторан Pastaio нещодавно відкрився в Лондоні; pastaio.Лондон @StevieParle



Категория: Здоровый образ жизни