Андреа води це кукурудза і червоний перець оладки з гуакамоле


Опубликованно 13.02.2018 09:06

Андреа води це кукурудза і червоний перець оладки з гуакамоле

Їжа і напої Фаст-фуд Андреа води це кукурудза і червоний перець оладки з гуакамоле

Хрусткі, смачні, веганські і безглютенові версії Нова Зеландія бранч класичний Андреа Води Срд 31 січня 2018 11.00 МСК Поділитися на Facebook Поділитися на Twitter Поділитися по електронній пошті Подивитися інші варіанти обміну Поділитися на LinkedIn Поділитися в pinterest Поділитися на Google+ Поділитися на whatsapp Поділитися на Посланника Поруч

Андреа води це кукурудза і червоний перець оладки з гуакамоле. Фото: Андреа Води

Я хотів поставити млинці кукурудза в нашому меню, тому що вони нагадують мені про щасливих неділях з моїх 1970-х В дитинстві в Новій Зеландії.

Як десятиліття фондю і осінило спалаху, душно вечері за столом зникла. Ми зараз дозволяється з'їсти вечерю перед телевізором, мої батьки в Ла-Зи-бій стільців і нас, дітей, розташований в золото shagpile килим. Недільні вечері або "ковбой чай", як ми називали його – стало весело, що складається з партії харчових продуктів, як ці млинці з кукурудзи робиться на милою мініатюрі. Моя мама була розумна контрабанди овочі в страви, не викликаючи підозр – часто млинці будуть містити перець, кабачки або цибулю-порей і мій брат, і я нічого б не впізнала.

В кінці 80-х років, кукурудза млинців став бранч хітом в Новій Зеландії та Австралії, часто увінчаний авокадо, томатами гриль і хрустким беконом.

Вони все ще сім'я, коханий, хоча я змінила рецепт моєї матері, щоб зробити їх веганські і безглютеновый. Насправді, вони хрустке і смачніше (пробач, мамо!).

Кількість порцій: чотири частини – дві на порцію (або вони також можуть бути зроблені маленькі для канапе)підготовки: 20 minutesCook: 20 minutesVegan, без глютену Кукурудза оладки

3 склянки кукурудза заморожена ядра (розморозити)1 чашка вівсяних milk2 ст. л. білого Чіа seeds1 червоний pepper? букет весни onions? пучок кінзи, промивають і грубо chopped? склянку гречки flour? Кубок polenta1 ч. л. випічки powder1 ТСП рок salt? чайної ложки тріщини чорний pepperCoconut масло або оливкова олія для приготування їжі Гуакамоле

2 великих стиглих авокадо, нарізаних або подрібнених з купою fork? листя кінзи, промивають і грубо chopped2 Липки, juiced1 Чилі, дуже дрібно diced? пучок зеленого цибулі, нарізані і washed? ТСП рок salt? ч. л. чорного перцю Спосіб

Прогріти духовку до 200С. Покладіть половину кукурудзяних зерен і вівсяні, молоко, сіль і перець в кухонному комбайні і бліцу до тих пір, поки кукурудзяні зерна не протертий. Перекладіть суміш в миску. Розмолоти насіння Чіа, або вручну у ступці товкачиком або в дробарці спеції.

Вимийте червоний перець і гральні кістки – кубики ? см ідеально підходить. Потім нарізати зелену цибулю вимити в друшляку. Бруд часто подають всередину зелене листя, і це найбільш ефективний спосіб, щоб видалити його.

Змішайте решту кукурудза і всі інші інгредієнти в пюре кукурудзу, помішуючи, поки тільки в поєднанні.

Нагрійте трохи олії в сковороді на середньому вогні. Кинути дві столові ложки суміші на кожен млинець на сковороду. Готувати два або три одночасно 1? хвилин з кожного боку або до золотистого кольору, потім перенесіть на деко. Закінчити в духовці протягом 10 хвилин до хрусткої і не просмажаться.

Щоб зробити гуакамоле, змішайте всі інгредієнти перемішайте і відразу ж подавайте. Якщо відразу не використовуєте, натисніть на пергаментний папір картуш зверху гуакамоле, щоб запобігти окислення в повітрі.

Головна порада – змочуючи і віджимаючи картуш робить його більш податливим і допомагає їй прилипати до поверхні. На Спокуту, ми обслуговуємо два млинчика зі здоровою ложкою гуакамоле і прикрасьте помідорами Чері і жменю рукколи.

Андреа вод є співзасновником і шеф-кухар викупу



Категория: Здоровый образ жизни