Розкорчування в ресторан здорової їжі - архіві, 13 березня 1968 року


Опубликованно 15.04.2018 00:59

Розкорчування в ресторан здорової їжі - архіві, 13 березня 1968 року

Я помітив, спочатку легкий, повітряний, я терла-сосни і очерет появу нового ресторану здорової їжі в Карнабі-Стріт. Офіціантки в синій пейслі були молоді, посміхаючись, і трохи Roedean.

Їжа виглядала дивно, з великим цеглу чорного хліба, невелика розпарювання кераміка чаші анонімних овочі, величезні дерев'яні блюда подрібненою зеленню. "Я буду потрошку", - сказав я. Насправді, у мене було багато всього. На швидкий погляд, я міг би визнати, салату і моркви. Все інше було знайоме, але не відразу впізнають. Інформація до роздумів: останні вегетаріанська зітхання альтернативні Ковент-Гарден Детальніше

Очищені стіл, за яким я їли змусив мене відчувати себе трохи незручно. Я майже бажав соус-в плямах скатертину, щоб змусити мене відчувати себе як вдома. Я погортала виделкою в повноводну Курган. Смак їжі чистий і різкий; він був явно розпирає від вітамінів. Нарізані кубиками моркву було важко; він припав до моїх зубах, як іриски, але це було приємно. Свіжий апельсиновий сік був смачний (3с за великий стакан).

Після їжі, за звичкою, я закурив, але мені було некомфортно палити в незабрудненій атмосфері. Я сидів на самоті на острові диму, кинув бій і загасив сигарету. Я залишив ресторан відчувати себе здоровим і слабо добрими. Тому я подзвонив в сусідньому магазині, купила дуже смачні на вигляд мюслі Lutin, і буханець хліба. Більше того, я не курила за весь день. І, як присвячений 20-а жінка, що деякі перетворення в обідній час. Як отримати доступ до останні статті з Guardian і архіві спостерігача Детальніше



Категория: Здоровый образ жизни