Три-курс йотам Оттоленги свято


Опубликованно 16.04.2018 01:44

Три-курс йотам Оттоленги свято

Три-курс йотам Оттоленги свято Їжа і напої Йотам Оттоленги рецепти Три-курс йотам Оттоленги свято

Всі свята кликати на свято, і це нічим не відрізняється: пробивний стартер, чудовий салат з креветками і чізкейк з родзинкою

Знайти більше рецептів та натхнення у нашому новому харчовий журнал, свято – випуск 1 в сьогоднішній Гардіан. Йотам Оттоленги @оттоленги Сидів 20 січня 2018 09.30 за Гринвічем Поділитися на Facebook Поділитися на Twitter Поділитися по електронній пошті Подивитися інші варіанти обміну Поділитися на LinkedIn Поділитися в pinterest Поділитися на Google+ Поділитися на whatsapp Поділитися на Посланника Поруч

Цибуля-порей на грилі йотам Оттоленги і лук зі збитими dolcelatte і маринованою цибулею: інтенсивний першого курсу. Фото: Луїза Хаггер для опікуна

Слово "свято" означає різні речі для різних людей, але є щось однозначно про святковий обід з трьох страв, що займає часу для походів по магазинах, готувати і обслуговувати. Це головне-увага, і невелике застілля-це найкращий спосіб я знаю, що проявляє дуже добрими намірами. Ось для нових починань. Смажену цибулю-порей і цибулю з dolcelatte і маринованою цибулею (головне фото)

ДКП 5 minCooking 25-30 minServes 4

Це інтенсивний стартера з солодким, кислим і цибульний тони. Шматок хорошого хліба разом з майже обов'язковим. Трьох основних елементів – цибуля ріпчаста і зелена цибуля, сирний крем і маринована цибуля – все це може бути зроблено за кілька годин раніше часу (крем повинен холодильне, розум) і покласти разом в останню хвилину.

? Червоний лук (60 г), очищений і дуже дрібно нарізаний (використовуйте мандоліну, якщо він у вас є)1? ст. л. хересу vinegar2 ТСП ливарник sugar? ч. л. гірчиці seeds? ч. л. коріандру seeds? ч. л. чорного перцю горошком, приблизно crushed? ТСП рожевий peppercorns? червоний перець чилі, очищений від насіння і дрібно slicedSalt і мелений чорний pepper3 цибулю-порей, обрізати, розрізати навпіл уздовж, а потім на 6 см-довгі шматки (450г Вага нетто 60 мл) оливкової масла1 пучок зеленого цибулі, обрізається, розрізати навпіл уздовж, а потім на 6 см-довгі шматки (75г Маса нетто)60г mascarpone30g dolcelatte1? ст. л. подвійного cream5g цибулю, нарізати 2 см довжини

Поставив перші вісім інгредієнтів у невеликій мисці з одна восьма частина чайної ложки солі. Ретельно масажуйте цибулю в суміші, потім залиште маринувати протягом принаймні годину.

Нагріти духовку до 200 ° С/400f/газ-6. Закладають цибулю-порей вирізати стороною вгору на 25см х 35см підноса печі і сезон з чвертю чайної ложки солі і багато чорного перцю. Дощ за дві з половиною столові ложки кожного масла і холодної води, і запікати протягом 15 хвилин, поки цибуля-порей починають розм'якшуються і чорніють по краях. Розсипати цибулю на цибулю-порей, додати дрібку солі і половину столовою ложкою масла, і повертаємо в духовку на вісім хвилин. Увімкніть гриль в духовці до максимального значення, потім приготувати овочі на грилі протягом чотирьох хвилин, поки вони не обвуглилися і м'який, але не спалили. Залишити остигати.

У маленькій мисці, збийте маскарпоне, dolcelatte, вершки, щіпку солі і добре розтерти з перцем, перемішайте і гладкою.

Як тільки цибуля ріпчаста і цибуля-це круто, використовувати скибочку риби, щоб розвести їх на сервірувальне блюдо (так тримати лук розрізаною стороною вгору). Падіння ложки сир-крем суміш безсистемно за всі овочі.

Змішайте цибулю з залишилася столовою ложкою масла, потім капати всі поверх овочів та сиру. Ложка на маринований цибулю (у тому числі їх маринувати рідким і ароматики), і служити при кімнатній температурі. Гігантські креветки салат з грейпфрутом і пажитника крем-фреш

Не лякайтеся цього славного салату, якщо ви ніколи не почистити креветки: ви скоро отримаєте повісити його, і це відмінний навик, щоб мати в рукаві. Подавати з рисом і, можливо, деякі смажені Азіатські зелень.

Головна подія: гігантські креветки салат з грейпфрутом і пажитника крем-фреш. Фото: Луїза Хаггер для опікуна

Готуйте 25-30 minCooking 3 minServes 4

12 гігантські креветки, черепашки і обсушити (Маса нетто 950г)90мл рослинного масла, для fryingSalt

Для marinade6 зубчики часнику, peeled1? ст. л. пажитника seeds1? чайної ложки кайенского pepper1 ч. л. куркуми powder1? ТСП ливарник sugar1? ст. л. лайм juice4 ст. л. рослинного oil120g вершками

Для salad1 маленьких рубінових грейпфрута (близько 300г)1 банан шалот, очищені й дрібно нарізані (Маса нетто 50г)1 червоний перець чілі, очищений від насіння і дрібно sliced10g м'яти leaves10g листя коріандру 1 ч. л. рослинного масла2 лайм – сік ? - 1 лайма, щоб отримати 1 чайну ложку, і вирізати інші в клини, щоб служити

Використовуючи міцні кухонні ножиці, відрізати й викинути ноги з кожної креветки. Далі, СНиП по центру спини своїх оболонок, починаючи трохи нижче голови і аж до хвоста. Далі вирізаємо по центру голови, починаючи від основи шиї. Не знімайте оболонку.

Використовуючи зазубрений ніж, вирізати по лінії з ножицями, розрізання плоті голови та вздовж тіла; не вирізати весь шлях до кінця до днища: ви хочете, щоб креветки залишаться недоторканими. Зніміть і викиньте центральної "вени" (шлунково-кишковий тракт, Це безпечно, щоб поїсти, але креветки виглядають більш привабливо без нього), потім очистіть головку порожнину серветкою. Покладіть креветки стороні раковини на дошку і натисніть на кожен один з долонею, так що метеликів відкритий. Переверніть креветки, так вони тепер мездрой вгору, і відкладіть в сторону.

Для маринаду, збийте всі інгредієнти, крім сметани, третина чайної ложки солі. Покладіть дві чайні ложки маринаду в невеликій мисці зі сметаною, перемішати і відставити убік – ви будете використовувати це, коли ви служите. Сезон м'ясну бік креветки з третину чайної ложки солі, то придушити обнажившейся м'якоті з маринадом. Залишити маринуватися мінімум на годину (або на ніч, якщо ви хочете, щоб просуватися вперед, якщо ви це зробите, візьміть креветки з холодильника за годину до ви їх готуєте).

Для салату, очистити від шкірки грейпфрута і зріжте будь білою шкіркою, а потім відпустіть окремі сегменти, різання в білій мембрани. Розріжте кожен вздовж сегмента 5мм-тонкими скибочками – ви повинні закінчити з близько 80g готових шматочки грейпфрута.

Акуратно перемішайте шалот, перець чилі і зелень з олією, соком лайма і щедрою дрібкою солі, а потім кинути в часточки грейпфрута.

Коли ви будете готові, щоб служити, покласти у великий, антипригарній сковороді, для якого у вас є кришки на середньому вогні. Додати третину масла і, як тільки він дуже гарячий, лежав у третину креветки мездрой вниз. Варіть протягом 90 секунд до двох хвилин, притискаючи їх лопаткою, щоб вони не згорнутися, поки вони не стануть хрусткими і золотисто-коричневого кольору, потім перевернути креветки, накрийте кришкою і варіть на хвилину більше.

Перемістіть креветки на тарілку і тримати в теплі, протріть сковороду, потім повторіть з рештою креветками.

Як тільки всі креветки варяться, збризніть олією сковорідку з фінальної партії над ними, потім розкладіть по чотирьох тарілках і подавайте з салатом, ложку суміші сметани і часточкою лайма. Солодкий і солоний деконструкції чізкейк

Три компоненти, все можна зробити заздалегідь: тримайте чізкейк мікс (який триває три дні) і компот (який триває п'ять) в холодильник, і десерт (який триває три) в герметичному контейнері при кімнатній температурі.

Щоб закінчити: солодкий і солоний молекулярний чізкейк. Фото: Луїза Хаггер для опікуна

ДКП 5 minCooking 30 minServes 4-6

100г feta300g крем cheese40g ливарник sugar1 ч. л. дрібно натертої лимонної цедри (тобто з 1 невеликий лимон)130мл подвійний cream2 ст. л. оливкової олії, щоб служити

Для crumble100g бланшований фундук, приблизно chopped30g несолоне вершкове масло, холодильник-холодна і нарізати 2 см dice80g землі almonds25g ливарник sugar1 ч. л. чорний кунжут (або білий кунжут, якщо у вас немає чорної)? ч. л. солі

Для compote600g заморожені вишні без кісточок, defrosted90g ливарник sugar4 зірка anise4 смужки дрібно поголився апельсинової цедри

З допомогою шпателя, зламати Фета в миску і збити, поки це як можна більш гладко. Додати вершковий сир, цукор і лимонну цедру, потім збити, щоб об'єднати. Влийте вершки, злегка збийте, поки суміш не загусне, щоб тримати свою форму, але ще і світло, а потім покласти в холодильник для застигання протягом мінімум двох годин, а в ідеалі на ніч.

Розігріти духовку до 180c/температурі 350f/газ-4. Щоб зробити підстава покришити, покласти фундук, вершкове масло, мелений мигдаль і цукор у великій мисці, потім втирайте масло кінчиками пальців, поки суміш по консистенції панірувальних сухарів. Вмішати кунжут і сіль, розкласти на деко і готувати протягом 12 хвилин, до золотистого кольору.

Для компоту, покласти вишні, цукор, бадьян і апельсинову цедру в каструлі на середньо-сильному вогні. Довести до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть протягом 10-15 хвилин, поки соус не загусне (загусне більш, як він охолоджується). Зняти з жару і залишити остигати до кімнатної температури. Після охолодження, видалити бадьян і апельсинову цедру.

Щоб служити, ложка великий совок для чізкейку змішати в окремих скляних куль або пластин, а потім розділіть половину суміші розсипатися між всіма частинами. Ложка компот зверху, посипте залишилися покришити, скропити оливковою олією і подавати.

• Йотам Оттоленги-шеф-кухар/покровитель Оттоленги і nopi За в Лондоні.



Категория: Здоровый образ жизни