Чому ми повинні з'їсти всю нашу їжу, перш ніж 3 вечора


Опубликованно 14.05.2018 06:00

Чому ми повинні з'їсти всю нашу їжу, перш ніж 3 вечора

Вибираючи пару днів кожен тиждень, щоб зосередитися на низькокалорійне харчування або голодування на ніч, був пов'язаний з втратою ваги і поліпшити рівень холестерину в крові, кров'яний тиск і рівень цукру в крові.

Правда, ці режими засновані на дуже мало наукових досліджень. Поки результати позитивні, у нас ще є багато, щоб дізнатися про піст і його користь.

Тепер додайте до цього басейн, нові дані з Університету Алабами був випущений на цьому тижні.

Повинен бути опублікований в журналі клітинний метаболізм, невелике дослідження показало, що вживання всіх наших калорій до 3 вечора кожен день призводить до високої втрати ваги в порівнянні з дієтою вживати за нормальне харчування в період.

Дослідження, одна з перших у своєму роді, бере участь група з восьми чоловіків з надмірною вагою предметів. Чоловіки дотримуватися дієти, в якій вони споживали всі свої калорії за 3 години кожен день, в результаті чого в період посту до 18 годин на 24 години.

Чоловіки йшли цим стиль харчування протягом п'яти тижнів, до цього споживав точно таку ж кількість калорій і баланс макронутрієнтів протягом більш традиційні 12 годин їдять кожен день.

Маючи великий ситного обіду, як це гарбуз і авокадо, допоможуть вам не бути голодним пізніше в той же день і з'їсти масивний обід. Фото: Клаудіа Бакстер/ААР

Результати були очевидні: після закінчення робочого дня калорій, 3 години дня, чоловіки втратили більше ваги, поліпшення чутливості до інсуліну, або краще контролювати гормон інсулін, який контролює обмін жирів, мали більш низький кров'яний тиск, а також прагнув менше солодкої їжі ввечері.

Автори прийшли до висновку, що даний конкретний підхід голодування було ефективним, так як він просто слідує за природним добовим ритмом людського організму, в якому ми запрограмовані, щоб спалити паливо протягом всього дня і знаходяться в режимі зберігання в нічний час, коли зазвичай ми споживаємо наш найбільший прийом їжі.

З'явилося позитивний вплив на контроль інсуліну і контролювати апетит, особливо корисно, коли справа доходить до контролю надмірного споживання калорій протягом усього вечора, коли багато людей знаходять це важко контролювати їх загальне споживання їжі.

Поки це дуже невелике дослідження, результати є потужним і припустити, що потенційні вигоди від посту відноситься не тільки до значного скорочення загального споживання калорій, але спеціально раз в день, яку ми їмо.

Сучасне життя бачить багато хто з нас починають наш день з відносно невеликий сніданок, пізній обід, перш ніж ми послідовно перестаратися калорій у другій половині дня і ввечері через закуски, алкоголь, великі страви та частування після обіду.

Сьюзі Баррелл рекомендує легкий вечеря такий макадамії кіркою рибою і салатом. Фото: Смак.ком.ау

Цей стиль харчування повністю розходяться з тим, як наш організм природним чином спалює наші калорії.

Так що ми можемо взяти з цих висновків? По-перше, є явні вигоди від обмеження кількості годин, які ми споживаємо в нашій калорій.

Наше кров'яний тиск і рівень глюкози у крові, благо і наш гормональний контроль краще — який має довгострокові переваги для здоров'я, коли справа доходить до профілактики захворювань та зменшення запалення в організмі.

Питання-це практичність. Мало хто з нас може реально управляти їсть наш останній вечерю на 3 дні з вимогами життя, але і пересмикувати спілкування та сімейних зобов'язань.

Більш практичний підхід для більшості з нас це є більш істотний прийом їжі протягом дня, де це можливо.

Потім зберегти свій пізній вечеря вибір максимально легким — супи, салати, біла риба і овочі. Де ви можете, спробуйте дати собі стільки годин, ніч без їжі, як ви можете.



Категория: Здоровье