Без жартів: коза-це (етичні) новий агнець


Опубликованно 15.05.2018 05:32

Без жартів: коза-це (етичні) новий агнець

Кілька років тому, сидячи в поїзді де-небудь в Західному Бенгале, струшуючи через истрепанную Індійського керівництва в сотий раз, до мене дійшло, що баранина, яку ми із задоволенням їли протягом останніх трьох місяців, ймовірно, була коза, а не вівця ми припускали. Я до сих пір пам'ятаю шок – адже в провінційній Британії 1990-х років, козячий сир, як і раніше здавалася досить екзотичною.

Минулого місяця я пішов в моєму місцевому м'ясника шукаю баранина фарш для картопляної запіканки з м'ясом і вмовили спробувати замість кіз – і дуже приємно було занадто. Незабаром після цього, я, нарешті, дістався до Kricket, найпопулярніша "індійської кухні" - ресторан у Сохо, Лондоні, чий козел страви включають багатий, субпродукти-шипами Кіма і каррі описуване час, як найкраще, що є в меню.

Чому козел, якого вже давно популярний серед Карибського басейну, Близького Сходу та азіатських кулінарів, раптом знайшла благодать у британських шеф-кухарів, таких як Фергюс Хендерсон, Х'ю Фернлі-Whittingstall і Джеремі, хто вважає, що це робить "педики померти" – і всі інші повинні слідувати їх прикладу? Стійкість

Є 45,000 комерційних молочних кіз у Великобританії, при цьому попит зросте на 500%. Це означає, що багато чоловічих дітей, які можуть бути підняті на м'ясо – або евтаназії при народженні. Якщо ви їсте козячий сир або пити молоко, ви повинні розглянути їдять козлятину, а також.

Cawoods козлятина з Моррисонс Здоров'я

Коза менше насичених жирів і холестерину, ніж більшість червоного м'яса, що робить його гарним вибором білка для нас всеїдні. Смак

Хоча це часто називають жорстким чи неприємно сильний, не всі кози однакові. Дитина, як ягня, ніжна і чутлива, а літні тварини ідеально підходить для тривалого, повільного приготування і витримувати гострі приправи. Джеймс Whetlor, постачальник несе відповідальність за залучення козла увагу багатьох кухарів, рекомендує покупцям попросіть дитину або кізки – "вони ведуть себе зовсім по-різному в горщик". Хоча супермаркети ще обійми Trend (Моррисонс єдиний запаси в окремих галузях), коза може все частіше можна зустріти на фермерських ринках і в інтернеті, а також у сфері громадського харчування м'ясника громадам, які вже давно оцінили його. Відчуття від нового

Як Whetlor пояснює у своїй книзі, Коза: приготування і прийому їжі, адже коза є центральною для багатьох кухонь світу, це ідеальне м'ясо для початківця кухаря – "готуємо з козячим майже змушує вас розширити свій кулінарний репертуар". Не тільки він може бути замінений на ягняти в звичні рецепти, такі як вищезгаданий пиріг, але книга Whetlor входять страви з Іспанії, Сомалі, Мексика і Мілан: різні козли для різних людей, і що-то для всіх.



Категория: Здоровый образ жизни