Рецепт Рейчел Родді для груші-пашот в червоному вині


Опубликованно 17.05.2018 09:07

Рецепт Рейчел Родді для груші-пашот в червоному вині

Їжа і напої Кухня в Римі Рецепт Рейчел Родді для груші-пашот в червоному вині

Шість пухкі груші і пляшку червоного перетворити це іноді хитрі фрукти в царствених тонах, напідпитку десерту, який навіть більш привабливі з ложкою вершків Рейчел Родді @racheleats Вівторок 30 січня 2018 12.00 МСК Поділитися на Facebook Поділитися на Twitter Поділитися по електронній пошті Подивитися інші варіанти обміну Поділитися на LinkedIn Поділитися в pinterest Поділитися на Google+ Поділитися на whatsapp Поділитися на Посланника Поруч

Їх елегантні вигини і чудова колір, більше нічого не потрібно з цими грушами, ніж миску і калюжу їх сиропом.' Фото: Рейчел Родді

"Вам потрібен деякий терпіння з тими," жінки поруч зі мною сказав, Коли я попросив мого фруктових і овочевих Філіппо людина за півтора десятка груш, постукуючи кулаком по долоні так само, як і ви, коли говорити особливо впертий чоловік. “Не менше чотирьох днів, щоб дозріти, з ніякої гарантії, що вони не раптом будеш перетворюватися в зернисту кашу, в кінці кінців. Я дотримуюся апельсини", - уклала вона.

Я хотіла сказати їй, що я погодився, і що це було причиною, я був беручи речовини з протилежних руки грушу і в свої браконьєрство деякі в червоному вині для пере Аль вино Россо. Вона хоч і переїхала, і вже дав інша людина, як обрізати broccoletti, розповідаючи Філіппо, як він міг краще організувати своє стійло.

Вам потрібно терпіння для груші в червоному вині теж, але це інше. Обійшовши довільного підвіконні дозрівання перетворити плоть, є визначеність для замочування і повертати, під час якого вони засвоюють тепліше, п'яний аромат, а також задоволення, спостерігаючи за ними змінюють колір. Спочатку пурпурний відтінок, як вони зваряться (відтінок не відрізняється від фіолетового прополоскати моя тітка Мей виступає в кінці 70-х років), який заглиблюється в редді-фіолетовий, час, який ви залити знижується сироп. Як груші просочитися сиропом, їх просування вздовж зразок кольору з Вікторії сливи – і це займає близько 48 годин – досить регал-перегляд Фінікійський пурпур.

Хоча це найпростіший з рецептів,. Шкірку шести дуже твердої груші, залишаючи стебла недоторканими і потерши їх розрізаною стороною лимона, як ви йдете, щоб зупинити їх знебарвлювати. У середній каструлі нагрійте пляшку червоного вина з 200г цукру, кілька смужок лимонної цедри і лавровий лист, до кипіння. Знизити до кипіння, додати груші і зварити, повертаючи їх час від часу, поки вони не стануть м'якими з ножем в їх гущу. В залежності від сорту і стиглості, це займе від 15-30 хвилин. Як тільки тендер, ліфт груші, лавровий лист і цедру з каструлі з допомогою шумівки, потім кип'ятити рідина, поки не знижується досить третього і товстим, щоб покрити спину ложки. Викладіть груші і сироп в миску і залишити, щоб сидіти, перетворюючи їх кожен зараз і потім, протягом не менше 24 годин до двох днів (у цьому випадку зберігайте їх у холодильнику), перед подачею на стіл кімнатної температури або злегка теплим.

З їх витонченими вигинами і чудова колір, більше нічого не потрібно з цими грушами, ніж миску і калюжу їх сиропом.

Можна, звичайно, покінчити з естетикою речі і скоротити їх в половині і совок від серцевини і зерняток, якщо ви хочете. Ганна Дель Конте пропонує подавати пере Аль вино Россо дель-Ларіо з крему – збиті вершки з додаванням пару ложок туалетна ді ві де poires Вільям або граппа Алла пера – який я можу підтвердити-це смачно. Як і рікотта, просівають і збиті з невеликою кількістю цукру, або (реверанс у бік коханої консервовані груші з мого дитинства) басейн згущеного молока. Крім того, великою ложкою дуже білий, дуже густий крем гідний партнер, роблячи ваш терпляче сп'яніння і величний груші ще більш привабливою.



Категория: Здоровый образ жизни